definitivno ce biti nesto sa ili usb ili nekakvim dock-om za hardove (sto bi mozda bio i dodatni izvor zarade kada bi morao kupovati nekakve "posebne pioneer hardove") i skoro pa sigurno da ce imati nekakav veliki display, vjerovatno nekakav touch screen... ali, do sada koje sam god touch screenove vidio svi su imali malu zadrsku kod reakcije sto je kod dj opreme big no-no.
ne znam, bas smo pricali kako su u biti serato i traktor vrlo prakticne stvari, ali su izuzetno neprakticni zbog spajanja/odspajanja. mozda su iskemijali nekakav interface za sve te sisteme, mozda ce napokon razviti svoj sistem, mozda su se dogovorili sa nekom od tih kompanije za suradnju.. sto bi znacilo da ce uskoro i novi mixer
Po meni malo je previse toga. Ja bi da sve stane na CDJ1000 i da je tko kraj ere za dj opremu. Ipak te fore s hard diskovima mp3-cama i opcenito miksanje uz pomoc software-a su mi shit bez obzira na jednostavnost i prakticnost. Po mom misljenju ovaj produkt ce biti "klik stvar broj jedan klik stvar broj dva i sjedi i cugaj" ali ce vjerojatno imat neke jebacke efekte tako da se miks nece ni primjetit a ti ces bit kao najkul dj. Ma sta ja znam. Ja bi vratio gramophone kao obavezu bez koje ne možeš otvorit klub i to je to.
slazem se sa obojicom, ali kao sto je i james rekao - buljenje u jebeni monitor je od dj-a napravilo idiote. to uzasno izgleda sa podija. s druge strane, kao pete tong recimo, napravis playlistu koja je vec umixana i onda ne trebas gledati u monitor - sve se samo mixa, a ti kao nesto sarafis povremeno. dj-ing je ukratko otisao u kurac
najbolje bi bilo da kad je dj gostovanje da gost dj posalje svoj mix od 2-3 sata u mp3, to se fino pusti i onda se vrti njegova slika na nekoj plazmi ili filmic kak sarafi po mixeru i mase publici i to je to
The problem with the world is that everyone is a few drinks behind. -
Humphrey Bogart
grof wrote:najbolje bi bilo da kad je dj gostovanje da gost dj posalje svoj mix od 2-3 sata u mp3, to se fino pusti i onda se vrti njegova slika na nekoj plazmi ili filmic kak sarafi po mixeru i mase publici i to je to
evo u rogerovim naocalama se vidi da nesto plavicasto bljesci uglavnom bit ce nesto oko 15 somova po mojoj procjeni pa ono vise se ni ne uzbudujem oko toga