prvo tnx momci - drago mi je jako da vam se svidja.
Mali update oko ovoga je da mi je Luke rekao da mu je ovo jedna od boljih stvari koje je cuo u zadnje vrijeme, da su neki dijelovi vokala bas golden ali da ima previse vokala tako da smo to sad malo uredili pa ćemo vidjeti, luke bi htio na mixmashu a pitanje je što će reći njegov a/r. Nažalost, da nemam tu sreću da me luke gura, niti forever, niti too close nikada ne bi bili izdani jer je to danas tako - ovo što je hot rekao, brojevi su puno veći, i koliko god sam ja kao anonimus slao demoe redovnim putem, nikada niti jedan nije niti poslusan. Poanta - da napravim stvar kao shm ili hardwell - što mi to znači kad labelove boli kurac.

Nažalost to je borba s kojom se mora suočiti svaki producent danas, i treba puno sreće i faktora da se nešto potrefi. Meni je eto nada taj Luke koji je progurao i Aviciija i Afrojacka svojevremeno, sada u novije vrijeme recimo Blasterjaxxa ili DOD-a, no ono što meni recimo fali je slobodno vrijeme pa da nastancam 10 stvari koje se mogugurati jedna za drugom. Ovim tempom nažalost teško imam šanse, taman da stvar bude i broj 1 ako nakon toga ne uslijedi ništa - na mene se zaboravi u mjesec dana zbog te količine stvari. Nije to kao nekad jedan hit pa si miran.
I na kraju moram potpisati hota, barem u većini toga. Trendovi se jako brzo mijenjaju, pa onda upadamo u zatvoreni krug. Recimo ovako, ova stvar se radi vise od godinu dana, dok konačno dobijem fgeedback, pa nađem vokale, pa uspijem izdati - zvuk se promijenio. Sada ako napravim future house stvar, dok mi luke da feedback, pa možda malo uredim, pa pošaljem njemu (svaki feedback čekam 2-3 mjeseca ako imam sreće, a pred nama je ljeto i milijun gaza), pa dok njegov a&r odobri ako odbri, pa dok dobijem rel. date za 6 mjeseci - eto nas u 2018. što će onda biti u trendu ne znam, ali vjerojatno opet nešto drugačije. pa sad ti budi trixx

no dobro, ne predajem se, meni je ovo super stvar i mislim da uz malo sreće može dobro proći, ima još ekipe koja radi takve stvari bez obzira na future house i deep house trendove, a pogotovo ima ekipe koja to voli. Pa ako se ikad izda vidjet ćemo