Novi Trixxi :)

podjelite svoja (ne)djela sa svijetom
Gigo
Forum`s oldtimer
Forum`s oldtimer

Novi Trixxi :)

Post by Gigo » Tue Apr 05, 2016 9:23 am

Evo nešto na čemu sam radio malo više od 3 sata :D

Javite kako vam se čini, može biti i negativno. :wave:

Code: Select all

https://soundcloud.com/thetrixx/steven-maar-the-trixx-feat-vin-harris-till-the-sky-is-falling-1/s-8rBPA

Dylan Dog
Forum`s oldtimer
Forum`s oldtimer

Post by Dylan Dog » Tue Apr 05, 2016 10:54 am

nema se tu što puno za pisati...ubili ste, brutala, da umjesto vaših imena stoji neki šveđanin vrtjelo bi se ovo na svim relevantnim playlistama...aranžman, zvuk, vokali, mix...sve 5 :music

grof
Velevladar
Velevladar

Post by grof » Tue Apr 05, 2016 4:47 pm

dobra! e sad se ne mogu sjetiti jel mi je ona druga s vokalima iz onog nekog seta kaj sam preslusavao bila bolja...ili se to radilo o ovoj...ili je ovo ona koja je u setu bila bez vokala
The problem with the world is that everyone is a few drinks behind. -
Humphrey Bogart

Gigo
Forum`s oldtimer
Forum`s oldtimer

Post by Gigo » Tue Apr 05, 2016 10:26 pm

tnx dylane, no bojim se da nećemo uspjeti ni izdati a kamoli ući na neke bitne playliste :smt005 ali tnx 8)

grofinjo ono drugo je u doradi, bit će možda nekad :D

Dylan Dog
Forum`s oldtimer
Forum`s oldtimer

Post by Dylan Dog » Thu Apr 07, 2016 11:27 am

zašto misliš da je nećete moći izdati?

Gigo
Forum`s oldtimer
Forum`s oldtimer

Post by Gigo » Fri Apr 08, 2016 7:47 pm

zato što nemam baš neka dobra iskustva s traženjem labelova, a&r od mixmasha s kojim sam kao povezan je seronja i ništa mu nije dobro (na ovoj konkretno mu je vokal čudan), a drugim labelovima ako šaljem nitko nikada ne posluša. :roll:

Dylan Dog
Forum`s oldtimer
Forum`s oldtimer

Post by Dylan Dog » Mon Apr 11, 2016 2:11 pm

frapiran sam da me jebeš...meni je vokal puno zanimljiviji i zvucniji od recimo vokala na too close, a tog rose-a vidim sve vise na nekim zvucnijim izdanjima.

hotJay
Forum`s oldtimer
Forum`s oldtimer

Post by hotJay » Mon Apr 11, 2016 8:40 pm

je rose se bas probio ! da mu nije bilo trixa tko zna kak bi zavrsio hehe
Carpe fucking Diem!

Mr. Melody
Forum`s oldtimer
Forum`s oldtimer

Post by Mr. Melody » Tue Apr 12, 2016 4:47 pm

Meni je ovo super! Svjetski. Ne razumijem kak se ne možete probiti.

thajmasi
Forum`s oldtimer
Forum`s oldtimer

Post by thajmasi » Wed Apr 13, 2016 11:10 am

i meni je ovo super,svjetski...nemam iskustva u tim stvarima oko izdavanja,ali ni ja ne razumijem kak ovo ne bi mogao bit svjetski hit!!?

hotJay
Forum`s oldtimer
Forum`s oldtimer

Post by hotJay » Thu Apr 14, 2016 11:35 pm

zato jer svaki dan izadje ovakvih 10, da se razumijemo.. super upakiranih stvari ! e sad ako nemas ime, ako ne pise hardwell ili xy kako ces se istaknuti izmedju tjednih 70 ovakvih singlova... uzmimo da sam jako jako pretjerao i da je broj ne 70 nego 10 ..opet 10, mjesecno 40. Pjesma nema na prvu ono nesto, onaj faktor x. Ponavljam zvuci super, ali konkurencija je konkurencija. Dodao bih da ovo lagano odlazi tj po meni vec je out. Heldens, Don Diabolo soundovi vladaju. Posto volite devedesete kao i ja :) pao mi na pamet primjer quicksilvera koji je koristio "picikato" kad se zarolalo svi su ga koristili i danas naidjem na neku obradu žblj žnj let the music play od shannona napravljenu tipa don diabolo ili heldens.. znaci to je in jer c producenti su namirisali to sto je in, kao i tropical house sheme itd. dakle kako zvuci novi tiesto i bobby puma ? vec kod wasted napr i red lights se primjetio taj drugaciji odmak, plus usporavanje ritma i drugacija produkcija od onog sto je radio prije. I on, iako si to moze prisutiti vise ovako ne radi jer je to out. Zao mi je , al' je tako.. i danas mi je najbolja stvar ona koja je lose prosla forever, jer je bila ispred svog vremena, samo ovi supci u mixmashu to nisu skuzili. Ili napr rmx od freemasonsa koji isto nisu kreteni stavili na maxi. Evo gledam i beatport top , u prvih 10 nema ovakve produkcije. Mislim cak ni u prvih 20, dalje mi se nije dalo preslusavati.
Carpe fucking Diem!

Gigo
Forum`s oldtimer
Forum`s oldtimer

Post by Gigo » Sat Apr 23, 2016 10:51 pm

prvo tnx momci - drago mi je jako da vam se svidja. :)

Mali update oko ovoga je da mi je Luke rekao da mu je ovo jedna od boljih stvari koje je cuo u zadnje vrijeme, da su neki dijelovi vokala bas golden ali da ima previse vokala tako da smo to sad malo uredili pa ćemo vidjeti, luke bi htio na mixmashu a pitanje je što će reći njegov a/r. Nažalost, da nemam tu sreću da me luke gura, niti forever, niti too close nikada ne bi bili izdani jer je to danas tako - ovo što je hot rekao, brojevi su puno veći, i koliko god sam ja kao anonimus slao demoe redovnim putem, nikada niti jedan nije niti poslusan. Poanta - da napravim stvar kao shm ili hardwell - što mi to znači kad labelove boli kurac. :) Nažalost to je borba s kojom se mora suočiti svaki producent danas, i treba puno sreće i faktora da se nešto potrefi. Meni je eto nada taj Luke koji je progurao i Aviciija i Afrojacka svojevremeno, sada u novije vrijeme recimo Blasterjaxxa ili DOD-a, no ono što meni recimo fali je slobodno vrijeme pa da nastancam 10 stvari koje se mogugurati jedna za drugom. Ovim tempom nažalost teško imam šanse, taman da stvar bude i broj 1 ako nakon toga ne uslijedi ništa - na mene se zaboravi u mjesec dana zbog te količine stvari. Nije to kao nekad jedan hit pa si miran. :)

I na kraju moram potpisati hota, barem u većini toga. Trendovi se jako brzo mijenjaju, pa onda upadamo u zatvoreni krug. Recimo ovako, ova stvar se radi vise od godinu dana, dok konačno dobijem fgeedback, pa nađem vokale, pa uspijem izdati - zvuk se promijenio. Sada ako napravim future house stvar, dok mi luke da feedback, pa možda malo uredim, pa pošaljem njemu (svaki feedback čekam 2-3 mjeseca ako imam sreće, a pred nama je ljeto i milijun gaza), pa dok njegov a&r odobri ako odbri, pa dok dobijem rel. date za 6 mjeseci - eto nas u 2018. što će onda biti u trendu ne znam, ali vjerojatno opet nešto drugačije. pa sad ti budi trixx :D no dobro, ne predajem se, meni je ovo super stvar i mislim da uz malo sreće može dobro proći, ima još ekipe koja radi takve stvari bez obzira na future house i deep house trendove, a pogotovo ima ekipe koja to voli. Pa ako se ikad izda vidjet ćemo :smt005

digic
Forum`s oldtimer
Forum`s oldtimer
Location: U osmijehu svake majke, u srcu svakog djeteta, u svakoj zraci sunca, u kurcu

Post by digic » Sun Apr 24, 2016 4:40 pm

Gigo, previše kompliciraš, obradi Show me love i imat ćeš garantiran release.

Dylan Dog
Forum`s oldtimer
Forum`s oldtimer

Post by Dylan Dog » Mon Apr 25, 2016 12:26 pm

Ne daj se Gigo, stvarno bi bilo žalosno kad si već došao do ove razine produkcije da odustaneš. :wave:

Gigo
Forum`s oldtimer
Forum`s oldtimer

Post by Gigo » Mon Apr 25, 2016 9:41 pm

lol digic :smt005

Inače imam loša iskustva s coverima jer naravno ništa nije lako kad si anonimus. Pa recimo onaj chase the sun bootleg koji smo napravili 2009 i slali svim zivima nitko nije popusio dok ga nisam fejk stavio na yt i napisao arno cost bootleg (tad je arno bio in) pa su svi drkali dok on nije demantirao. To je bio test. Godinu dana kasnije jedan od najvecih ljetnih hitova bila je upravo chase the sun prerada norman doraya ako se sjećate, a inače arno i norman doray best frendovi. I tako..

Dylane, tnx na supportu. Ja se ne dam, ako ništa onda inat radi svoje. :D
Spremam još nešto osim ove stvari pa se nadam ovo ljeto 2 releasea vani. :-p

Post Reply