colonia-zavoli me u prolazu-coste rmx
izgleda da sam ja malo preemotivno shvatio ovu colonia priču...
al sad sam bolje...
mislim... ako je objavio natječaj da bi prosipao pamet i hranio svoj ego onda može komotno odj...
lijepo je hot jay napisao: Ja cu kritiku baciti, ja napr nebi to odsvirao na radiju jer mi je prenabrijano za eter po danu a opet nedovoljno jako da furam u emisiji, nemogu reci da nije jako nego nekako nespojivo sa irinim vokalom.
a to isto napisao je i boris, ali coste nije htio prihvatiti sugestiju.
ja svoju kritiku čekam da ju klik objavi. ako ju objavi. poslao sam im mail. kopaju po arhivi...
hotJay wrote:@bass pa nemre napisat za neki rmx savrseno,bolje nego sto ja napravim itd. mora posrat po svakom malo
mislim... ako je objavio natječaj da bi prosipao pamet i hranio svoj ego onda može komotno odj...
tatu - not gonna get us... al moram još puno žganaca jesti da napravim takav groove...D-Vision wrote:edit
@ bass
bravo za breaks varijantu ,jeli to bila inspiracija plumpima ili ?![]()
![]()
D-Vision wrote: C/P Boris:
COSTE - COSTES REMIX
Krene dobro ali je do kraja vrlo konfuzno. Synth line tema mi ne paše uz vokal, u nekim trenucima nastane "šora" zbog nedostatka kord progresije. Ideja za dizalicu je odlična ali je pre pre kratka da bi uopće bila "dizalica". Generalno je dosta nervozno, ne kažem loše ali definitivno ovakav aranžman ne paše na ovu pjesmu.
moram se slozit sa borisem
da je i vocal bio s dutchiran ispalo bi ok
lijepo je hot jay napisao: Ja cu kritiku baciti, ja napr nebi to odsvirao na radiju jer mi je prenabrijano za eter po danu a opet nedovoljno jako da furam u emisiji, nemogu reci da nije jako nego nekako nespojivo sa irinim vokalom.
a to isto napisao je i boris, ali coste nije htio prihvatiti sugestiju.
ja svoju kritiku čekam da ju klik objavi. ako ju objavi. poslao sam im mail. kopaju po arhivi...